logo 2019 Munkatársaink egyenként, több mint húsz év folyamatos szakmai múlttal rendelkeznek magyar és nemzetközi multinacionális és hazai KKV társaságok könyvviteli-, számviteli-, adóellenőrzésében, transzferár vizsgálatban, átvilágításban (Due Diligence), üzleti tanácsadásban, interim menedzsmentben és folyamatszervezésben. Munkatársaink nagynevű gazdasági tanácsadó (Big4) cégeknél, illetve CFO beosztásban több nemzetközi nagy múltú cégnél is dolgoztak

logo 2019 A cég szervezeti felépítése és kapcsolatai révén rugalmasan képes alkalmazkodni az ügyfelek igényeihez és képes a lehető legköltséghatékonyabb módon, nemzetközi színvonalú teljesítményt nyújtani. Versenytársainktól (pl. Big4) eltérően, nálunk a partner szintű és tapasztalatú vezetők ténylegesen és tevőlegesen részt vesznek a kivitelezésben, mely garantálja a magas színvonalat. A rugalmas szervezeti felépítés alacsony overhead költségeket, ennek megfelelően  versenyképes árat eredményez, ahol az ügyfeleink nem fizetnek a számukra irreleváns adminisztrációs, irodai vagy marketing szolgáltatásokért, miközben egy Big4 cégtől elvárható (vagy annál magasabb) színvonalú) szolgáltatást kapnak.

logo 2019 A kis és közepes méretű könyvvizsgáló cégek közül szinte egyedülálló módon, rendelkezünk a magyarországi tőzsdei cégek könyvvizsgálatához szükséges szaktudással és engedélyekkel is mind a magyar, mind pedig az IFRS szerinti sztenderdek szerint. Az általunk képviselt cégek ügyfelei között több tőzsdei cég is van.

logo 2019 Az együttműködő partnereink stabil, nagy múltú magyar cégek. Nálunk a szervezet létszámát és formáját mindig az ügyfél elvárásaihoz tudjuk igazítani.

 

A képviselt cégek továbbá tagjai a világméretű szervezeteknek, mint a TIAG vagy a Prime Global. A képviselt cégek globális hátterű biztosító társaságok által szavatolt, kiterjed kockázatú felelősségbiztosítással rendelkeznek könyvelés és könyvvizsgálat területeken.

 

logo 2019 Üzletág vezető munkatársaink Könyvvizsgálat, adótanácsadás üzletág:

 

Freiszberger Zsuzsanna: közgazdász, Okl. Bejegyzett kamarai tag könyvvizsgáló, ACCA diploma és tagság, Certified Internal Auditor (CIA)

zsuzsi3

 

 

 

 

 

logo 2019 Üzleti tanácsadás üzletág:

Ignác Aurél: Tagja  a magyarországi Vezetési Tanácsadók Szervezetének (VTMSZ), Certified Management Consultant (CMC) minősítés, amerikai MBA, Certified Internal Auditor (CIA), Regisztrált Mérlegképes Könyvelő magyar és IFRS szakon, Tőzsdei Szakvizsga, DipIFR-ACCA

 MBA Business School coctail party (2)