logo 2019 Munkatársaink egyenként, közel húsz év folyamatos szakmai múlttal rendelkeznek magyar és nemzetközi multinacionális és hazai KKV társaságok könyvviteli-, számviteli-, adóellenőrzésében, transzferár vizsgálatban, átvilágításban (Due Diligence), üzleti tanácsadásban, interim menedzsmentben és folyamatszervezésben. Munkatársaink nagynevű gazdasági tanácsadó (Big4) cégeknél, illetve CFO beosztásban több nemzetközi nagy múltú cégnél is dolgoztak

logo 2019 A cég szervezeti felépítése és kapcsolatai révén rugalmasan és rendkívül költséghatékonyan képes alkalmazkodni az ügyfelek igényeihez és képes a lehető legköltséghatékonyabb módon, nemzetközi színvonalú teljesítményt nyújtani. Versenytársainktól (pl. Big4) eltérően, nálunk a partner szintű és tapasztalatú vezetők ténylegesen és tevőlegesen részt vesznek a kivitelezésben, mely garantálja a magas színvonalat. A rugalmas szervezeti felépítés nagyon alacsony overhead költségeket, ennek megfelelően rendkívül versenyképes árat eredményez, ahol az ügyfeleink nem fizetnek a számukra irreleváns adminisztrációs, irodai vagy marketing szolgáltatásokért.

logo 2019 Nálunk a szervezet létszámát és formáját mindig az ügyfél elvárásaihoz tudjuk igazítani. Szakmailag és stratégiailag szorosan együttműködünk nemzetközi és magyar könyvvizsgálattal, könyvvitellel foglalkozó tanácsadó cégekkel. Az együttműködő partnereink stabil, nagy múltú magyar cégek, melyek fő profilja nem az üzleti tanácsadás.

logo 2019 Ennek eredményekén (igény esetén), képesek vagyunk olyan konzorciumot is megvalósítani és irányítani, ahol a résztvevő cégek éves árbevétel meghaladja a 400 millió forintot és a munkavállalók száma 40 fő környékén mozog.  Képesek vagyunk 1-2 tanácsadót igénylő, magas szakmai hozzáadott értéket képviselő projektek, illetve akár 10-15 fős, komplex munkák elvégzésére is.

A képviselt cégek továbbá tagjai a világméretű szervezeteknek, mint a TIAG vagy a Prime Global. A képviselt cégek globális hátterű biztosító társaságok által szavatolt, kiterjed kockázatú felelősségbiztosítással rendelkeznek könyvelés és könyvvizsgálat területeken.

 

logo 2019 Üzletág vezető munkatársaink Könyvvizsgálat, adótanácsadás üzletág:

 

Freiszberger Zsuzsanna: közgazdász, Okl. Bejegyzett kamarai tag könyvvizsgáló, ACCA diploma és tagság, Certified Internal Auditor (CIA)

zsuzsi3

 

 

 

 

 

logo 2019 Üzleti tanácsadás üzletág:

Ignác Aurél: Tagja  a magyarországi Vezetési Tanácsadók Szervezetének (VTMSZ), Certified Management Consultant (CMC) minősítés, amerikai MBA, Certified Internal Auditor (CIA), Regisztrált Mérlegképes Könyvelő, Tőzsdei Szakvizsga, DipIFR-ACCA

 MBA Business School coctail party (2)